Från kakfrossa till skrivkramp..

Nu tog det en stund innan jag skrev igen (bad), men nu ska jag göra ett tappert försök.
Det börjar dra ihop sig om man är sugen att lämna ett bidrag till, på söndag vill jag ju helst ha allt så att jag kan försöka sätta ihop en tidning i överhuvudtaget. Jag har ingen aning om hur det ska gå till men ska tigga hjälp från alla håll och kanter jag kan hitta. Känner du ett stort sug att skriva nåt så får du ju hemskt gärna höra av dig till mig så att jag vet om det :D Har faktisk fått in tre bidrag som jag är väldigt nöjd med, fortsätter det såhär så kommer det gå fint.

För övrigt så hade ju sociala ordnat en kakfrossa på villan igår, vi hade väldigt trevligt.
Jag tror dock aldrig att jag sett så mycket fett och socker på samma ställe :D Men ett stort tack till Lisa som ordnat alltihopa.

Just nu sitter jag här i min "ångestsoffa" och ska göra ett tappert försök att få ordning på min egna bidrag till tidningen, det går ju sådär :S Jag är verkligen ingen författare men jag försöker bättre mig, kan ju göra det till ett långt blogginlägg helt enkelt :)

Till alla ni som tagit bilder på något evenemang under hösten så vill jag hemskt gärna ha in så många som möjligt, det är ju roligt med lite vimmelbilder :D


Nu ska jag återgå till skrivandet, lycka till Sandra (ja jag är lite knäpp).


Hade ju planerat en novelltävling också, det kommer det kommer jag lovar :D

 



//Sandra


Nytt, nytt och tro det eller ej men mera nytt!

Ja det är precis så det ligger till just nu, ny termin, ny styrelse, nytt pm och helt nytt folk på hyenan.

 Allt är så nytt nu så jag vet inte vad jag ska göra. Jag heter Sandra Telin  och är den nya redaktören för hyenan, jag vet inte riktigt hur det gick till jag gled liksom bara in på ett bananskal.
 Just nu håller jag på med tidningen som ska komma ut i december för fulla muggar och behöver din hjälp!

 Om du har en dikt, novell, artikel eller bara ett tips på vad ni vill läsa som ligger där hemma och skräpar är det bara att du hör av dig till [email protected], det värsta jag kan göra är att jag äter upp det du har skickat in (men jag är ganska snäll faktiskt).
Den sista inlämningsdagen är den 15 november.
 Men om du inte vill skriva in något till Hyenan är det bara att du läser den sen när den kommer ut.



Jag jobbar på att få igång den här bloggen lite bättre, så om ni se mig yra runt någonstans så är det ju bara att ni påminner mig lite snällt om att  jag ska skriva.

Nu hoppas jag att ni alla vill hjälpa mig så gott ni kan så att vi får en sjuukt bra tidning ;)



//Sandra




RSS 2.0