Deadline är satt !

Nu har jag kommit fram till att DEADLINE för att skicka in artiklar och dylikt till höstnumret av Hyenan är den 9 NOVEMBER. Så kära studenter, skriv upp det i era almanackor! :)

Trevlig kväll!
Ida

Efterlyses !

Jag springer ofta omkring med min kamera och fotograferar kårens aktiviteter och fester. Men är du intresserad av att skicka bilder som du tagit eller fotografera åt tidningen så tycker jag att du genast ska höra av dig! Om du inte vill enbart bidra med bilder, kan du få ett uppslag i höstnumret med Enbart dina bilder! Hör av Er!

Ha en bra dag!
Ida

Välkomna till HYENANS blogg !

Hej och välkomna till Hyenan och Härnösands Studentkår.
Nu är det nya tag som gäller med kårtidningen i Härnösand. Jag som är ny ordförande för Mediautskottet heter Ida Kentner och har precis börjat mitt fjärde år på Lärarutbildningen i Härnösand. Har sedan tidigare haft en fot med i förra årets höstnummer av Hyenan, och tänkte att det var lika bra att ta tag i den själv i år eftersom förgående ordförande, Anna Svedberger, avgick.

Jag hoppas att många av Härnösands kårmedlemmar är intresserade av att bidra med en liten text (även medlemmar från andra kårer är välkomna att skriva) så att vi kan göra tidningen ÄNNU roligare och intressantare att läsa! Mitt mål är att komma ut med ett nummer i november eller början av december. Till våren kommer ännu ett nummer förhoppningsvis, men jag kan inte göra en tidning själv utan behöver ER hjälp!

Har ni frågor eller är intresserade av att skriva i tidningen kan ni härunder lämna en kommentar eller maila mig på [email protected].

Med mycket nöje!
Ida

Förklaring av Hyenan

[Hyena: slanguttryck som används nedsättande för att beskriva en journalist]
[Journalist (av franska journaliste) även reporter, är en beteckning på en person som med viss systematik, och vanligen yrkesmässigt, framställer, samlar in, väljer ut eller redigerar material för offentliga medier.]

RSS 2.0